Bedrijven

Hoe staat het met het welzijn van uw medewerkers in deze rare tijd? Hoe hoog is uw ziekteverzuim? Zijn er medewerkers in uw bedrijf die de balans even kwijt zijn, in werk en/of privé? Ervaren uw medewerkers stress?
Weten uw medewerkers eigenlijk wel waar ze terecht kunnen voor hulp?
Ik help u graag hierbij!

Er zijn vele mogelijke ingrediënten die van invloed zijn op het al dan niet krijgen van PSA-gerelateerde klachten of zelfs een burn-out. Óf iemand uit gaat vallen blijft lastig te voorspellen, maar u kunt er als werkgever wel van alles aan doen. Het belangrijkste is om met elke medewerker op tijd het gesprek aan te gaan. Leidinggevende hebben hierin een grote rol, omdat zij elke dag met hun medewerkers werken. Maar door het vele thuiswerken kan het overzicht of de verbinding met hen verminderd zijn. In dit geval kan het een goed idee zijn om een medewerker met een extern persoon, zoals bijvoorbeeld een coach, te laten praten in vertrouwen. Zo’n gesprek kan de druk eraf halen voor de medewerker en de coach kan advies geven over de situatie.

Het resultaat? Een gezonde en mentaal sterke medewerker, positiviteit en goede sfeer op de werkvloer, een daling van het ziekteverzuim, groeiende bedrijfsresultaten en u kan verder met het runnen van uw business as usual.

Bent u op zoek naar een goede samenwerkingspartner om u en uw medewerkers hierin te begeleiden? Of wilt u leidinggevenden helpen met en trainen in verzuim gesprekken en begeleiding? Hiervoor kan ik een totaalpakket aanbieden.

Benieuwd naar mijn aanbod? Stuur een mail naar info@balanceyourmind.nl

bedrijven-afbeelding