Over Niels & Balance Your Mind

Wat Niels uniek maakt in zijn aanpak

Persoonlijke ervaringen

Ik heb door mijn werkervaring veel gezien van de persoonlijke levensstijlen van mensen in elke laag van de maatschappij. Hierdoor kan ik snel mensen en ook situaties op waarde schatten en doorgronden.

Recht voor z'n raap

Ik observeer, analyseer, reflecteer en pak vervolgens het probleem bij de kern aan, recht voor zijn raap en zonder poespas.

Oprechte aandacht

Ik zie mijzelf als een vriendelijk, warm en sociaal persoon met oprechte aandacht voor de ander. Eerlijk en duidelijk over wat ik zie.

Open minded & Stabiliteit

Ik heb een goed ontwikkelde intuïtie en een open mind zonder daarbij een oordeel te hebben. Ik bied graag rust en kracht aan mensen en wil stabiliteit geven in moeilijke situaties.

Ik vertrouw op mijn inzicht en mensenkennis om hechte professionele relaties aan te gaan die kunnen helpen om de ware betekenis en reden van gebeurtenissen te doorgronden. Dit maakt mij als coach toegankelijk en vertrouwt.

Hoe Balance Your Mind is ontstaan

Het moment dat ik voor mijzelf ben begonnen kwam vanuit een bijzondere situatie. Bij mijn vrouw werd enkele jaren geleden PTSS geconstateerd en dit werd later erkend als een beroepsgerelateerde ziekte. Zij werd hiervoor langdurig behandeld en dit was zowel voor haar als ons gezin een zeer moeilijke periode. Ik heb van dichtbij meegemaakt wat een dergelijke ziekte met een persoon en haar omgeving doet. Daarna heb ik zelf verschijnselen van overbelasting ervaren, mede door die turbulente periode.

Daarbij heb ik niet alleen een coach gevonden met wie ik kon sparren, maar ook heb ik veel boeken gelezen, meditatie-oefeningen gedaan en seminars bezocht om snel weer een positieve mindset te hebben en in balans te komen. In die periode heb ik nagedacht over waar mijn kracht ligt. Daarbij heb ik mijn sensitiviteit gebruikt en geluisterd naar mijn gevoel. Tot op de dag van vandaag ben ik blij en vooral dankbaar voor alle gebeurtenissen en ga ik met een positieve mind door het leven. Ik wil mijn kennis, ervaring en intuïtie zoveel mogelijk delen met anderen zodat zij ook weer in balans zijn. Dat is mijn missie!

Opleidingen

Niels heeft in 2019 de algemene coachingsopleiding bij instituut ICM gevolgd en het diploma behaald. Het diploma is EQA geaccrediteerd door NOBCO & EMCC op practitioner niveau. Niels heeft ook de specialisatie opleiding stress- en burn-out begeleiding gevolgd en het diploma behaald bij ICM.
Ook is Niels aangesloten bij de NOBCO én het keurmerk ST!R.

Contact

Meer weten?

    Ik ben geen robot