Balanceyourmind-abonnement

Ik merk dat veel cliënten aan het einde van een traject het jammer vinden dat het traject en begeleiding bij mij erop zit. Ze zouden het liefste op regelmatige basis een updategesprek willen hebben. Hiervoor heb ik een Balanceyourmind-abonnement gecreëerd.

start-abonnement

Wat krijg je als je een coach abonnement bij Balanceyourmind afsluit?

Een half jaar of een jaar lang begeleiding van mij. We starten met een face-to-face sessie van ongeveer een uur in mijn praktijk. Daarin gaan we jouw nieuwe situatie en jouw wensen bespreken. Je gaat aan de slag met opdrachten in de vorm van een werkboek. Daarna spreken we elkaar 1x in de maand online via Zoom, Teams of Facetime. Door de continuïteit van de maandelijkse afspraken en de inspirerende opdrachten werken wij toe naar jouw ideale situatie om al het geleerde te integreren. Veranderingen hebben tijd nodig en blijft aandacht vragen. Daarom is dit traject ideaal.

Aan het einde van het abonnement heb je de mogelijkheid om jouw abonnement te verlengen en is het per maand opzegbaar.

Wat krijg je bij het Balanceyourmind-abonnement?

  1. Een live sessie van ongeveer een uur;
  2. Elke maand een persoonlijke online sessie (Teams/Zoom/Facetime);
  3. Meerdere opdrachten voor stabiliteit, inspiratie, motivatie, mindset en duurzame verandering;
  4. Een opdrachtenboek waarmee je naar jouw ideale situatie toewerkt.

Wat levert het op?

De meeste mensen stappen na een paar maanden weer in hun valkuilen en vervallen in hun oude gewoonten. Maar door dit abonnement leer je nieuwe vaste patronen en werk jij toe naar je ideale zelf. Doordat je elke maand een stok achter de deur hebt door de online sessies met mij is het resultaat een duurzame gewenste verandering en een positieve mindset!

Investering

De investering voor een halfjaar abonnement is € 600,-.
Voor een jaar abonnement is de investering € 1100,-.
Deze bedragen zijn exclusief btw. Particuliere cliënten hebben hiernaast de mogelijkheid om hun abonnement gespreid te betalen.